Hertenbiefstuk met zuurkool stamppot

Hier een heerlijk gerecht voor hertenbiefstuk met zuurkool stamppot. Ingrediënten (4 personen) 4 hertenbiefstukjes 400 gram gemengde paddenstoelen (cantharel) 300..”

Oesters

Oesters. Sommige mensen gruwen van de gedachte om ze rauw – dus levend – te eten. Zij moeten er niets..”

Sukadelappen

Ingrediënten (vier personen) • 4 sukadelappen van 200 gram • 40 gram roomboter • 2 eetlepels bloem • laurierblad • blokjes van 4 geschilde tomaten..”

pompoen

Pompoensoep

Ingrediënten • een grote pompoen, geschild en in blokjes gesneden van 2 x 2 cm • 150 gram rundergehakt • ½ liter groentebouillon..”

Frisse herfstsalade

Een frisse herfstsalade lijkt misschien wat vroeg, maar de combinatie van venkel en sinaasappel in een heerlijke salade past prima..”

valentijn recepten

Valentijn recept met appels

Er zijn veel manieren om je Valentijn te verrassen. Een ervan is met Valentijn appels. Ingrediënten • Appels • Rode..”

Rode koolsalade recept, salade van rodekool

Salade van rodekool

Appelazijn en gezondheid Veel mensen zijn ervan overtuigd dat appelazijn goed is voor de gezondheid. Overtuigende medische bewijzen hiervoor ontbreken…”

Brandnetelazijn

Brandnetelazijn

Met brandnetels kun je allerlei gerechten bereiden. Je kunt er soep van maken of het als groente opdienen. Wij kiezen..”

oranje salade

Frisse salade met azijn

Een heerlijke, frisse salade met azijn die naar meer smaakt en ook nog eens gezond is! 4-6 personen, 30 min bereiding..”

uienringen inmaken

Uienringen inmaken

Ingrediënten voor uienringen: 4 grote uien 0,25 liter natuurazijn 150 gram kristalsuiker 1,5 theelepel mosterdzaad 1 theelepel kurkuma 0,5 theelepel..”

pittige komkommersalade

Pittige komkommersalade

Een pittige komkommersalade maak je alsvolgt. De komkommer schoonmaken en met een kaasschaaf schillen. Halveer de komkommer en maak met de kaasschaaf repen…”

mayonaise

Mayonaise

Voor een heerlijke mayonaise heeft u nodig:  1 eierdooier, 1 theelepel mosterd, 2 theelepels natuurazijn, 7 deciliter zonnebloem- of olijfolie,..”

balsamico dressing

Balsamico dressing

Maak een balsamico dressing van de volgende ingrediënten. 3 Eetlepels balsamicoazijn, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel honing, geperst..”

salade met dressing

Dressing mosterd-honing

Maak een dressing van 2 eetlepels witte wijnazijn of natuurazijn, 2 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel..”

vinaigrette azijn

Romige vinaigrette

De klassieke Franse dressing voor romige vinaigrette bestaat uit drie delen olie, een deel azijn, een theelepel mosterd, een halve..”