Face Toner

Azijn bevat samentrekkende eigenschappen die de poriën helpen minimaliseren en de bloedsomloop bevorderen. Probeer appelazijn, water en aloë vera-gel te combineren voor een kalmerende en reinigende gezichtstoner.

Aloë vera en appelazijn zijn twee ingrediënten die al honderden jaren worden gebruikt om spijsverteringsproblemen en huidproblemen te genezen en het lichaam zelfs te voorzien van een overvloed aan vitamines en mineralen.

Meng 1 kopje biologische aloë vera sap (je kunt dit thuis maken door Aloë-gel verkregen uit het Aloë vera-blad te mengen), 2 – 3 theelepels appelazijn en doe dit in een schone glazen fles met dop. Schud het mengsel goed door elkaar.

Breng de toner aan op plaatsen die gevoelig zijn voor acne met steriele watten, na het reinigen.

Met het prachtige recept voor appelazijn en aloë vera-toner kun je de gezondheid van je huid op verschillende manieren verbeteren. U zult de resultaten binnen enkele dagen na gebruik merken en de effecten zullen alleen maar toenemen in de loop van het gebruik.

Door aloë- en ACV-toner rechtstreeks op de huid aan te brengen, dringen de krachtige voedingsstoffen in beide ingrediënten gemakkelijk de huid binnen en bieden deze tal van voordelen. Het resultaat: uw huid wordt steviger, de teint wordt verbeterd en het vermindert oneffenheden.

« terug naar beauty overzicht